5.13

Steg upp 5.13 i dag för att byta en blöja. Sen var bebis pigg och somnade om först 6-tiden. Min väckarklocka ringde 6.30 (vet inte om jag hann somna om före det). 7.40 skulle jag skjutsa ungarna till skolan. Funkade bra med bebis i bärsjalen när jag kom med in i skolan med förskolebarnet. Förutom att förskolebarnet fått tillbaka sin morgonsurhet. Hon pendlar mellan att vara glad/virrig och sur/motvillig på morgonen, och vet inte vad som är svårast att handskas med. Båda humören kräver att man driver på henne och tjatar. Sen bajsade bebis i bilen och det läckte ur blöjan. Dessutom hann jag inte amma före vi åkte så ena bröstet var sprängfyllt.

Så en sådan morgon. Som tur sov lilla A mellan 22 och 5.13. Så helt slut är man inte. Bara lite slut.

Hela veckan har egentligen varit i samma ton. Inte särskilt mycket tid att stanna upp (eller blogga). Och nu är jag ensam vuxen hemma i dag och i morgon.

Har dessutom lite jobb att fixa under helgen. Det är lite mycket nu som man brukar säga.

Men jag känner mig ändå riktigt glad. Ska hämta en födelsedagspresent åt W på posten i dag. Trots att han fyller år först om ett par veckor så ska vi bekanta oss med presenten så snabbt som möjligt. Det är denna vi beställt! Är själv mycket ivrig… hoppas bara att det inte blir stressigt istället, när jag har så lite tid för allt.

Det som jag inte tänker pruta på är att gosa med bebis. Man blir riktigt beroende av att få pussa dessa kinder.

IMG_0376

Och trots tidsbristen kom jag häromkvällen faktiskt på en viktig sak för manuset. Lyckades äntligen skriva två-tre meningar som sammanfattar vad hela texten handlar om. Har behövt göra det för att hitta bättre fokus i texten, skala bort det onödiga och förtydliga och fördjupa det väsentliga. Har man en kort beskrivning av vad man egentligen vill säga med texten så går det mycket bättre att redigera texten. Och nu ploppade dessa meningar bara fram utan större ansträngning (skrev förstås snabbt upp dem). Tid då man gör annat än skriver är visst också bra. Nu gäller det att fixa skrivtid igen. Tror att det är sociala medier som får ryka den här gången. Så hej då facebook på ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s