Jag redigerar!

Det tog hela dagen att samla modet att göra det.

Nu har jag börjat. Satt i 20 minuter med 2 sidor text som ska plockas in och bli en ny början av manuset. Ammade samtidigt. Och nu är lilla A rastlös och dreglar på min axel så jag måste sluta. Men nu, NU skriver jag på manuset igen. Lyckas jag få in 20 minuter per dag är det bättre än inget och texten hålls kvar i minnet.

4 thoughts on “Jag redigerar!

  1. Hurra! Regelbundenhet är bäst. Så 15-20 min per dag och då är du hur igång som helst. Dessutom tycker jag ju att du ska skriva det där. Ba så du vet.

    • Ja så är det! Insåg igår att jag måste skriva en helt ny scen i början. Och att redigeringen av resten kommer att vara omfattande. Men skönt att ha tagit tag i det nu. Man får harva på liksom, en sida i taget. Eller, en mening, ett ord i taget blir det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s