Fantastik 2014

På söndag kommer jag och en massa andra fantastikentusiaster att uppträda och mötas och ha det skoj på evenemanget Fantastik 2014 i Åbo stadsbibliotek. Hela programmet finns att studera här.

Det är ett väldigt fint program måste jag säga (Och nu vill jag hylla arrangörerna! Bra jobbat!).

Till exempel kommer vi (Mia Franck, Hannele Mikaela Taivassalo, Maria Turtschaninoff och jag) att lajvbanda ett avsnitt till Fantastisk podd klockan 12.30-13.00. Temat är ”I Tove Janssons skugga”.

Jag har en egen programpunkt kl 15.15-16.00 där jag ska snacka illustration, och mer specifikt digitala bildframställningstekniker. Så har man det minsta lilla intresse för hur illustrationer kan komma till på en ritplatta och i en dator så ska man komma och lyssna! Dessutom handlar det ju också mer specifikt om fantasy och science fiction-illustration.

Jag kommer att ha lilla A med under dagen. Fast hon får umgås med sin övriga familj medan jag ska snacka. Jag hoppas det kommer att flyta på bra (skulle nog vara liiite svettigt att amma medan man har presentation eller paneldiskussion).

Och man kan ju med fördel också lyssna på program på lördagen, då är det Turconen 2 och pratet går på finska.

TURCONEN_FANTAST_2_paivamaara20-21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s