Rå lök

Det luktar lök inne hos oss just nu. Klockan tolv på natten fick stackars lilla A plötsligt alldeles hysteriskt täppt näsa och var mycket olycklig. Vi hade inte koksaltdroppar hemma, så det enda som funkade var att lugna ner henne i famnen och hänga upp en tygpåse med hackad lök ovanför henne där hon sov mellan oss. Det verkar ha fungerat, för sedan sov hon helt bra resten av natten (fast bredvid mig, så jag sov själv inte så bra, lite trångt, stickig lukt i näsan osv).

Ett bra tips där till alla bebisföräldrar som har olyckliga nästäppta bebisar: hackad, rå, gul lök!

Annars har jag ingen aning om varför hon helt plötsligt blev så täppt. Hon nös en del under dagen, men det kom inget snor, och hon har inte haft feber eller andra förkylningssymptom. Bara lite extra gnällig var hon på kvällen, men det var verkligen inte mycket värre än annars. Har vi en så lugn och glad bebis att vi inte ens märker att hon blivit sjuk? Tydligen. Annat än klockan tolv på natten då alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s