Drömmar

Förra natten drömde jag att jag berättade om mina drömmar åt Hannele Mikaela Taivassalo som gav mig en mycket säker och rättfram drömtydning. Men nu minns jag inte mer om vad jag drömt i drömmen eller vad drömtydningen gick ut på. Snurrigt. Men troligen har HMT gjort ett stort intryck på mitt undermedvetna (och nu kan ni lyssna på hennes röst i ett bonusavsnitt av Fantastisk podd som nyss publicerades).

Men det var inte den sortens drömmar jag tänkte skriva om. Fager Dam kastade ut frågan om vad man drömmer om (att få göra) inom den närmaste framtiden. Här är min lista:

– Mer arbetstid, får det i slutet av februari som tur! Då är det absolut deadline för att redigera klart MANUSET, som jag inte alls hunnit med nu igen. Försöker lugna mig och inte vara så otålig. Försöker tänka att det kan vara bra för texten att ligga orörd (fast det gnager nog i mig när jag inte skriver).

– Få ordna mer utställningar (och hurra, det verkar som om det faktiskt blir en till i varje fall, på våren).

– Ha möjlighet att måla mer stora tavlor, gärna porträtt (och ska söka pengar denna månad för att uppfylla den drömmen)

– Att bebis och stora barnen hålls så friska som möjligt i vinter… och jag själv och D också för den delen.

– Att gå ner resten av graviditetskilona, få mag- och bäckenbottensmuskler i skick och lyckas trixa ihop mer tid till motion (t.ex. långa promenader utan något stort barn med). Just nu hinner jag hoppa runt hemma till you tube-jumpor ett par tre gånger i veckan när ungarna är i skolan, och det känns bra! Har också varit sockerfri i september, förutom när det gäller barnens födelsedagar. Så tror att jag är på god (men långsam) väg att komma i form igen.

– Tid att LÄSA

Det finns en massa annat som puttrar i mig också men listan kan ju inte vara hur lång som helst.

2 thoughts on “Drömmar

  1. Hojta till om du vill ha sällskap på promenad nån gång (fast jag förstår ju om du vill ha den tiden för dig själv). Jag behöver alla sparkar i baken jag kan få för att lyckas ta mig ut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s