Helgen

Har varit på kalas. Har gått en vagnpromenad. Har pysslat med Hama-pärlor. Har varit i IKEA. Har varit i en Citymarket och en K-market. Har läst en sida i en bok. Har spelat Candy Crush. Har bytt många många blöjor. Har ammat många många gånger. Har legat i soffan med en glad bebis på magen. Har ätit memma med vaniljsås i engångsförpackning. Har fyllt i en blankett till ett coolt höstlovsläger som sonen ska gå på (men jag önskar att det var jag som fick gå). Har bokat båtbiljetter till slutet av november. Har varit irriterad på gnälliga gråtiga barn. Har skrattat med roliga galna barn. Har berättat en tokig historia om ”Doktor Blod”. Har tagit fotografier av gula höstöv. Har tagit fotografier av dotter med silvrigt presentband i håret. Har ätit tårta. Har vägt mig och insett att jag har cirka 4 kilo kvar av graviditetsvikten och har alltså gått ner 1-2 kg på en månad. Har insett att vikten flukturerar sjukt mycket beroende på tiden på dygnet, kläder, före eller efter frukost, lunch osv. Har sett 3 eller 4 YouTube-filmer som folk länkat till på Facebook. Har skrivit 4-5 Facebookkommentarer. Har följt några nya konton på Instagram. Fick två nya följare. Fick en ny följare på Twitter. Har inte twittrat. Har sovit bra. Har drömt om att skura ett golv och om en farlig toalett. Har tänkt på att städa hemma, men har inte städat. Har plockat undan leksaker. Har inte plockat undan leksaker i barnets rum. Har inte satt ihop det vi köpte på IKEA till barnets rum. Har tänkt på att det är dammigt på många golv.

Har ett sovande barn på vänster arm. Bloggar ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s