Oktoberguld

Det är något speciellt med morgonsol i oktober. Har nog skrivit det förr. Associerar ljuset till att vara hemma med bebisar. Äldre barnen är födda i september. Nu har jag en som redan jollrar och skrattar och sprattlar.

IMG_0953.JPG

Orange och guld är oktobers färger.

IMG_0954.JPG

IMG_0956.JPG

2 thoughts on “Oktoberguld

 1. Oj dina blogg grep verkligen tag i mig, Dina tankar kring föräldraledigheten och att flexa för att ta hand om ditt barn. Jag lutar med lite åt det orättvisa hållet. Jag gillade verkligen inlägget där du berättar om din dröm, när du hamnade under en lavin. Kommer du att skriva mer om drömmar? det var jätte spännande att läsa dina tankar.

  //Johanna

  • Men åh vilken underbar kommentar! Tack! Skriver emellanåt om drömmar, tycker om att fundera på vad de vill säga mig… Dessutom tror jag att symboliskt tänkande är ett sätt att lära känna sig själv och förstå vad man egentligen håller på med.

   Om föräldraledighet. Har dessutom en känsla av att det ofta är mammans jobb som är mindre ”viktigt”, och att det är många kvinnor som just jobbar i osäkra ekonomiska förhållanden, och därför tar man ut mycket av föräldrapenningen, för det är helt enkelt en inkomst som görs möjlig för en…

   Nu ska jag in och kika på din blogg :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s