Överlevt veckoslutet

Men har inte riktigt återhämtat mig ännu, trots att jag lyckades ta en tupplur på någon halvtimme med lilla A nyss. Jag har alltså sovit lite och kasst, alla barn fick något besvär eller psykbryt någon dag, jag har varit ensam hemma med dem (förutom när vi var hos mina föräldrar och fick middag, som tur har de också en iPad som stora A gillar att peta på), och VI HAR FORTFARANDE INGEN TV.

TV:en har varit hos reparatör i två veckor och inte ett pip har hörts från dem om vad felet är. Vi tänkte att vi låter dem fixa felet om det inte är alltför dyrt. För om det kostar väldigt mycket är det vettigare att köpa en ny. Typ. Men jag står inte uuut! Jag vill se de sista avsnitten av The Knick. Jag vill kunna sitta på kvällen i soffan med ungarna och se något tillsammans med dem, inte med en liten laptop i sängen. Det funkar inte. Utan dessa små TV-ritualer måste man liksom hitta på något att göra hela tiden. Otroligt ansträngande. Eller tråkigt när man blir sittande och bara stirrar. Eller petar på mobilen.

Nåh. Fick i och för sig en del jobb gjort på helgen också. Har spammat instagram med alla möjliga teckningar. Men igår tog bedrövelsen över hand, och tappade sedan långsamt allt sug. Det är tröttheten som gör det åt mig. Jag orkar nog jobba och hålla på trots att jag är trött, men blir nedstämd. Och till sist tar nedstämdheten ut all inspiration och man fylls bara av bitterhet och ångest.

Typ så. Men nu ska vi vända på detta. Det är skola igen. Lyckades få bebis att sova (men nu vaknade hon). Sov själv istället för att t.ex. jumppa eller städa eller något annat. Sen när man är piggare och lite mer utvilad blir allt bättre och enklare.

Men fasen måste väl ringa den där TV-reparatören och fråga vad som hänt med vår TV nu då. Hatar att ringa den typens samtal. Det är den sista utposten för min telefonskräck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s