Overkligt skoj

Hade ingen alls lust att blogga under veckoslutet. Var faktiskt inte så hemskt mycket på nätet i allmänhet. Har umgåtts med lilla A och sett TV-serier och filmer. Kändes overkligt emellanåt. Sen när stora barnen var hemma på söndag kväll igen var det som om livet var återställt. Kändes skönt. Hann vila ut, men sen vill man ha tillbaka vardagen.

Men helt asocial var jag inte på helgen. På lördag var jag på bloggträff på Robert’s coffee! Det var verkligen kul. Vi snackade bloggande och lärde känna varandra. Jag fick en miljon idéer. Fina bilder av träffen finns lite överallt: här och här och här till exempel. Och på ZiiO finns en fin sammanfattning av vad vi diskuterade. (Uppdatering: Och här är Victorias fina bilder! Lilla A blev bloggkändis för en dag…)

Och på söndag var jag knappt alls hemma. Hann i och för sig se sista avsnittet av The Knick på morgonen, men sen åkte jag och lilla A iväg med tåget till Helsingfors för att banda podcast med Maria, Mia och HMT. De hade förstås alla varit på bokmässan och haft massor av program (och Maria vann pris, är så himla glad över det, och vi måste förstås skåla med lite skumpa!) så det blev aningen trött och flamsigt när vi skulle snacka om ”passion”. Heh. Heheheh.

Ja och vad har jag sett för serier och filmer? Top of the Lake, Edge of Tomorrow, Jodorowsky’s Dune (dokumentär) och sedan hann jag med de tre första avsnitten an Orphan Black. Får se om jag hinner reflektera mer över dem. En tanke jag hade om Top of the Lake var faktiskt att den var som en vuxen och modern version av Ronja Rövardotter! Vet inte hur långt man kan dra parallellerna där, men visst finns det vissa likheter?

2 thoughts on “Overkligt skoj

  1. Jag gillade också Top of the Lake! Eller, jag gillade serien tills det sista avsnittet. vändningen i slutet gick alldeles för fort… Visst var det så att det skulle komma något slags fortsättning? (Kanske fristående?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s