Novemberpaus

novemberpaus

Nä hörni. Jag känner mig internettrött just nu. Blir irriterad av alla möjliga små saker jag ser i flödena, mest i facebook. Känns som att det är dags att vara lite nätintrovert. Kommer säkert instagramma när jag har lust, men that’s it. Vi får se vad november bjuder på, men jag ska nog ta det rätt lugnt och ta ut allt jag kan av bebistiden. Lilla A blir fem månader i morgon. Hon blir ljuvligare och sötare och roligare för var dag som går.

Vi ses igen när hon är sex månader!

2 thoughts on “Novemberpaus

    • Skön paus till dig med! November känns på något vis som en bra månad att pausa… Jo jag ska kanalisera all extra tid till att rita tror jag. Men tänker inte pressa mig på skrivfronten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s