Snart

kuva

Jag är nästan mer nervös än när vi skulle få en bebis i maj. Men alltså, snart röstar riksdagen i en fråga som borde vara så totalt självklar. Vi ska se hur det går.

Jag fuskstartar bloggen också. Den riktiga återkomsten är på måndag! Då kommer jag att vara slut efter att ha åkt båt av och an till Stockholm. Men annars fullkomligt spricker jag av lust att skriva blogginlägg igen. Vilket troligen leder till handlingsförlamning för jag kommer inte att veta var jag ska börja. Kanske från resultatet av dagens historiska riksdagsomröstning. Antingen kommer jag vara glad och nöjd, eller så arg och ledsen. Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s