Styrka

Äntligen. Igår lyckades jag värma upp på 10 minuter och styrketräna i vår källare där vi har ett hemmagym. Armar, axlar och ben blev det. Man kan inte göra så mycket annat med gymet vi har. Men huvudsaken är att man ens gör något. Så något litet varje dag, och ibland något mer, det är mitt mål. På lång sikt skulle jag vilja klara en pull up. Har aldrig kunnat det, så kanske det inte är möjligt med min kropp. Eller så kan jag om jag tränat styrka i några år, hah.

I Geek women workout-gruppen jag är med i på fb önskade sig en medlem en Dalek-tröja där det står Exercise! Istället för Exterminate. Så jag började jobba på en! Det kommer lite ändringar ännu, när jag hinner, och olika färger:

2015/01/img_1656.jpg

Sen har jag mina broddar till skorna så promenader ska inte vara ett problem nu. Och är väldigt sugen på att prova ett aktivitetsarmband…

Träninhsrapporten över! Bara så otroligt skönt att fokusera på sånt istället för jobbosäkerheten.

6 thoughts on “Styrka

  1. Sku vara så coolt med t-skjorttryck med tionde doktorn som säger Allons-y! och elfte som säger Geronimo!. Bästa pepp på träningsskjortan. Och om du gör en Dalek med texten Eggs!!! så köper jag gärna den illustrationen. Har drömt om en sån tavla enda sen det DW-avsnittet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s