Evig studerande

Har tänkt mycket på att vidareutbilda mig det här året, och har liksom suttit och väntat på att rätt grej ska dyka upp. Varje dag när jag swajpar mig genom facebook och twitter har jag hoppats att den där grejen ska ploppa fram.

Igår dök det upp något! Och i dag skickade jag in en ansökan (haha måste gräva fram mitt gamla studentbetyg för att räkna mitt medeltal: 8,6. Och räknade också ut att jag jobbat 104 månader sedan min magisterexamen!). Snabba ryck!

Tänker vara lite hemlig med vad det är än så länge, men det är deltid (kväll och helg för närträffar) och i Åbo, och perfekt lämpat för mig som vill utveckla min ”illustrations business”.

Och apropå illustration: hittat en bra facebook-grupp där man kan få och ge kritik för sina bilder. Fick redan årtiondets bästa tips på vad jag behöver ha i portfolion ifall jag vill söka jobb hos spelfirmor. Tips givna av en kvinna i spelbranschen. Har gjort hennes råd till en checklista som jag ska börja jobba mig igenom i år (ja i år, kommer ta ett tag att hinna).

OCH, har en digital målerikurs på nätet som jag började prenumerera på redan förra våren, men har förstås inte hunnit se mer än en video (det jag lärde mig i den har jag faktiskt inkorporerat i arbetsprocesserna! Mycket bra tutorials alltså). Den ska jag börja ta tag i igen. Och där fick jag bra boktips, så nu har jag beställt dessa två.

Woopdidoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s