Buhuu måste prioritera

På veckoslutet är det Global Game Jam, och jag hade tänkt gå i Åbo. Men har insett att det inte går. Det skulle börja innan barnens pappa hinner hem från jobbet, vågar ändå inte vara borta så länge på fredag kväll som hade behövts för att komma igång, pga baby varit ammig på sistone, och det som ändå lade sista spiken i kistan: behöver helgen för illustrationsjobb. Fick veta att nya deadlinen är på måndag, och det blir bara för mycket då. Så fick hoppa av. Gråter blod, men är lite lättad också. Jag får helt enkelt vänta ännu innan jag kan göra helhelgsevenemang. Kan inte vara borta från bebis, och hon är så aktiv nu att det skulle vara mycket svettigt att ha henne med.

Så. Sysslar just nu mest med att gå efter bebis och stoppa henne när hon kommer nära farligheter. Hon sover allra bäst i min famn, och då är mobilen mitt fönster till omvärlden (man kan till exempel passa på att blogga).

På fredag, 23.1, har jag exakt en månad föräldraledigt kvar. Jag känner mig alldeles lugn. Den 24.2 blir jag författare igen på heltid. Fram till april. Ska redigera skiten ur mitt manus då. Känner ingen oro än, men gissar att det kommer att vara både vidrigt och exalterande om vartannat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s