Hänt i veckan: snor

Snor och grubbel. Och sömnbrist. Typ 4 av 5 i familjen har varit sjuka, inklusive jag.

Baby som har täppt näsa sover ej bra. Gammalt djungelordspråk.

Men i övrigt. Har haft hand om ett roterande Instagram-konto den här veckan: @geekwomenworkout. Följ gärna om ni är intresserade av träning och rörelse och känner att såna saker gärna får integreras med ens nördighet.

Men grubblet. Det är jobbgrubblet. Är rädd för att jag ska bli helt överväldigad när jag får arbetstid igen, och inte hinna med allt jag behöver göra. Är rädd för att det inte hittas mer jobb eller kunder. Har massor av bra idéer för hur jag ska utveckla min illustrationsverksamhet (det blir egen firma så småningom), men när man sen sitter där och tänker på en affärsplan: hur i helskotta ska man veta ifall man alls får några kunder? Som tur har min firmaidé rätt så låg risk, eftersom jag redan har alla redskap och kanaler som behövs, har redan gjort massor av jobb och behöver inte lägga pengar på att komma igång. Men ändå. Man måste väl bara släppa oron, och våga köra på, för fullt. Försöker man inte så vet man inte om det kommer att funka.

Orsaken till att det blir grubbleri och oro i huvudet är dessutom rätt enkel: jag är trött och när jag är trött blir jag rädd och orolig och negativ; jag har ingen arbetstid och kan därför bara planera och inte AGERA. Att jobba och göra brukar lösa upp oroad stress, för då ser man att saker och ting rör på sig och att det egentligen ”bara” krävs arbete för att saker och ting ska funka.

Så nu vi tar ett djupt andetag och slutar tänka och fokuserar på trevliga saker i nuet istället, okej?

Nåh. Nu har jag huvudvärk igen och måste fixa lunchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s