Sprattlig snabblogg

Så att nu ingen tror att jag helt slutat blogga… Har hängt på andra ställen. Gjorde t.ex. konststafett på fb (men har inte lyckats lägga ut dag 5). Fick feedback för en bild i en superbra konstgrupp. Har fått hela tre olika jobberbjudanden (!) och blivit tvungen att fundera på vad jag hinner och vill. Ett av dem är rätt spännande, kan öppna nya dörrar, så hoppas på att jag lyckas göra ett bra jobb med den.

Baby sprattlar och ålar omkring och är supersöt, så hon håller mig rätt upptagen.

Men i dag fick vi ett mycket spännande paket! Ett computer kit från Kano! KODKONST! Ska öppna det i dag med ungarna och ta en massa foton på processen (sätta ihop, börja använda), och sen skriver jag ett mer utförligt blogginlägg om det… men senare! Sprattlig baby!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s