Kommunicerar med världen

Det verkar som om jag håller på att glida in i jobbet så småningom. Förhandlingar om arvoden. Lite möten som dyker upp. Börjar jobba heltid igen om två veckor. Då blir det att ta tag i det där manuset med projektstipendiehjälp. Ska hålla ett litet föredrag också. Och förstås, ifall det där illustrationsuppdraget som jag förhandlar om just nu går igenom så gör jag det också. Det är inte ännu säkert ifall jag får det, eftersom det ännu måste okejas med en chefredaktör. Spännande med tanke på att det är ett amerikanskt företag som kontaktat mig.

Om det finns någon tid över sedan, så blir det att satsa på illustration och bilder, förbättra portfolion, och så har jag ju mitt speldesignprojekt som finns i bakhuvudet. Har sökt två olika stipendier för det, så lever lite i väntans tider gällande dem.

Är rätt inne på att starta firmanamn i augusti – det är vad jag planerar just nu. Jag vill inte göra det innan lilla A går på dagis, för jag tar hemvårdsstödet under sommarmånaderna. Och det känns som om firman ska köras igång när allt föräldraledighetspysslande är helt över. Fram tills dess klarar jag mig utmärkt med eezy.fi (kan rekommendera åt alla som behöver kunna fakturera, men inte är färdiga för att bli företagare ännu).

Ja hu. Läste hos Peppe att hon har frilansångesten, men samtidigt lyckan. Och samma är det ju för mig. Men jag är så redo att försöka nu. Fullt ut alltså. Fast jag har ju aldrig slutat med någon fast anställning – har alltid bara varit på korta projekt. Det längsta var 2 år. Sen fick jag nog av forskningen, och det är ju inte som om jag lämnar någon trygg bransch heller. Tvärtom så verkar ju framtiden mycket ljusare för mig i min roll som illustratör, än som något annat.

Men skrivandet ger jag inte upp förstås! Kommer bara inte att satsa på att leva på litterärt skrivande enbart, annat än just i korta perioder. Och dessutom tänker jag ju inte begränsa mig till att skriva bara böcker! Ska definitivt prova på att skriva mer ingående spelmanus någon gång ännu. Det finns ju så många intressanta plattformer och verktyg att sprida berättelser på! Vi får se vart det flyter på. Jag följer min intuition och min lust, som vanligt.

Ja, och lusten ledde senast till att beställa den där datorn som jag skrev om i förra inlägget. En rapport finns här! Och det var väldigt roligt att få respons av TeamKano för inlägget också! Mera kommunikation med världen! Tusen utropstecken!

Uppdatering: Måste bara lägga in ett par av Kano-fotona från igår här också. Tyckte de blev så snygga!

kanocards kanocomputer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s