En vecka kvar

Det är sportlovsvecka nu och jag ska vara hemma ensam med tre ungar i tre dagar. Sen ska vi hälsa på farmor och farfar. Sen är jag ännu hemma på måndag, men på tisdag om en vecka är det MIN TUR ATT JOBBA! WOOOHOOOOO!!!

Det är lite bitterljuvt. Eller nej. Det är nog fint mest. Kommer förstås att sakna att stirra på min sötnos här hemma, men känner mig ändå så otroligt redo för jobb nu. Kan inte riktigt fatta hur vissa står ut hemma ett helt år, eller ÄNNU MER. Arma dagar. Min hjärna skulle explodera. Men så ska jag ju vara på hemvårdsstöd ännu april-juli och deltidsjobba samtidigt, så helt färdig med föräldra”ledigheter” är jag inte ännu.

Hmm, nu ligger hon under matbordet och smakar på digestivekexsmulor… borde man stoppa henne? Njääh.

Hon blir snart 9 månader. Hon sätter sig upp själv. Har dragit upp sig själv i stående position en gång, men inte mer än det. Hon ålar snabbare än en … oljad ål… Ehum. Hon drar och petar och rycker i allt, försöker öppna dörrar och skåp, äta sladdar, stänga PS3 osv.

Och amningen? Det har minskat av sig själv de senaste två veckorna. Hon är inte så intresserad. Men när hon är ynklig erbjuder jag det. Men hon hänger där i två minuter och blir sedan distraherad av annat. Hon somnar bäst ute i vagnen nu. Och sover två gånger per dag. Nå, nu har jag det uppskrivet någonstans! Så man minns. Men det här innebär nog att det inte blir amning så värst länge till. Och trots att det var vad jag ville, känns det lite vemodigt. Det är så enkelt att amma, så avslappnande. Men kanske jag äntligen kan bli av med mina hudproblem när det till sist tar slut. Längtar ändå efter det. Och att vara mer fri att vara borta längre stunder…

Okej nu måste jag sluta virra fram ett blogginlägg. Bebis är rastlös. Pust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s