Mellan trötthet och entusiasm

Sovit förfärligt dåligt hela veckan och senaste natt var en riktig bottennotering. Fick en släng insomnia och tittade på klockan sista gången halvtre. Sen väcktes jag av baby så många gånger ännu att jag inte ens ids räkna. Det är det klassiska: nya tänder. Snart har hon fyra istället för två.

Så jag har känt mig så här halva dagen:

IMG_1955

Men så där kreativt har det varit en toppenvecka. Ritat nytt. Nätverkat på mitt första IGDA-möte i Åbo. Fått nya intressanta uppdrag! Mycket intressanta… Ska skriva mer om det när jag börjar implementera mina onda planer.

På IGDA-kvällen testades gamla finska spel:

IMG_1939

Men återkommer på måndag! Nu vaknade baby från sin tupplur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s