Hej jag redigerar

Igår kom jag inte igång riktigt: måste föra son till läkare, för han har haft lite dålig mage i några veckor. Jag hoppas det inte är något värre än laktosintolerans. När jag sen kom hem med honom var det enklast att fixa undan ännu mer adminstration och småsaker.

Men nu är jag på stadsbiblioteket. Och jag redigerar. Det är … Lite tråkigt. Hah. Men det beror mest på att det är ett rätt mekaniskt slit att byta tempus och person: presens till imperfekt, jag till hon. Samtidigt läser jag igenom. Små gnistor i hjärnan. Här kunde man förbättra så här. Här borde man stryka. Långsamt kommer man in i texten igen. Det är inte tråkigt. Det är skönt!

Tillbaka till laptopen! Tjing!

3 thoughts on “Hej jag redigerar

    • Hah jösses tänkte inte riktigt efter :D vi är nog fortfarande gifta också XD och bor i samma hus och allt… Huh man borde kolla sin slangordbok innan man slänger ur sig uttryck hitochdit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s