Drömmen om rummet

Alltså när jag dagdrömmer på kvällarna innan jag ska somna ser jag mig själv i ett stort, ljust rum där jag kan måla och skapa. Just nu ser det nämligen ut så här:

image

Bakom stolen och hörnet till höger gömmer sig mer bråte. Alltså, jag kunde förstås städa. Men det finns ingen annanstans att lägga allt. Och det här som är framme är sånt som jag använder. Så vill inte hålla på och flytta det av och an mellan rummet och källaren till exempel.

Skulle jag ha ett arbetsrum någon annanstans än i hemmet skulle vi dessutom få mer utrymme för barnen.

Nåja. Det här är inte en omöjlig dröm att förverkliga, men det kommer inte att gå just nu. Jag får kämpa på.

Där till höger syns förresten kalenderbladet med Guldlock som jag beställde förra veckan. Guldlock finns också utställd på Lilla Luckan just nu, i Helsingfors! Så här fint såg det ut på Facebook igår:

lillaluckanmars2015

Jag ska också vara månadens bloggare på FIBUL:s webb, men det har jag inte ens hunnit börja på ännu. Det lustiga är ju att jag är själv den som är webbansvarig där, så åtminstone kommer inga stressiga kravmail från Webb-Jenny, heh. Det påminner mig om att jag ska göra ett porträtt av mig själv dit! Bäst att jag fortsätter jobba nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s