Soliga 37

Hurra för mig! Har hört att 37 är en bra ålder! Det roliga med facebook och nätet är att man märker att det är många andra som har födelsedag i dag också. Vi får alla en solig dag ser det ut som. Blommor och konfetti!

Apropå solen har jag haft huvudvärk hela veckan möjligen pga ljuset och dammet. Men har också varit extremt stressad på tisdag-onsdag. Bestämde mig i sista minuten för att ändå söka ett supercoolt illustrationsjobb här i Åbo. Tänkte först att jag inte kan söka, för ska ju vara vårdledig (och jobbet är heltid 2 månader). Men om jag skulle ha den enorma turen att få det jobbet skulle det garanterat vara en strålande chans och möjlighet till att få mer jobb till hösten. Svårt att låta den chansen rinna mellan fingrarna. Måste ändå försöka. Men behövde fixa lite nytt till portfolion, för man behövde kunna vektorillustration, och det har jag inte gjort på ett tag, och därför fanns inga bra arbetsprover.

Så på onsdag fräschade jag upp mina Illustrator-kunskaper och gjorde ett par snabba bilder.

Här är en:

sunhills

Solen letade sig in i den här improviserade bilden också… Jag har ju varit rätt fast i Photoshop de senaste åren, men märkte nu att det är ganska skoj med vektortekniker också. På något sätt mer som handarbete när man klickar fram formerna.

Så. Nu är jag väldigt spänd och nervös över om jag har en chans att få jobbet eftersom det säkert var många som sökte. Men vi ska se. Är mindre stressad i dag i varje fall, för märkte att jag fortfarande kan Illustrator, och att jag till och med var helt bra på det! Och ansökan är ur mina händer, så det är bara att slappna av och hoppas att man går vidare.

Nu ska jag skriva ett första utkast på en recension, för jag såg ju Jorma Uotinen sjunga chansons igår. Heh. Huhhuh.

Sen blire tååårta!!

5 thoughts on “Soliga 37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s