Spännande grejer

Jag har gått vidare här, trots besvikelserna igår. Har fått nys om lite nya möjligheter så det ska bli intressant att se hur det utvecklas. I dag har jag äntligen lyckats fokusera på redigeringen igen, även om det bara var en liten stund. Har också filat vidare på två andra projekt. Fick en snilleblixt gällande ett av dem. Så hurra! Och hunnit vara ute och fotografera solförmörkelsen utan att se på den.

Det rullar alltså på.

Och den nya möjligheten innebar att bekanta sig med ett nytt (för mig nytt) sätt att rita, en stil som jag nog gillar, men aldrig provat själv. Och som vanligt, så fort en idé eller beställning på något dyker upp, kan jag inte sluta tänka på det. Så det kommer säkert börja dyka upp lite studier och övningsskisser på min instagram snart, trots att jag alltså inte ens ännu vet om det här nya kommer att bli något. Smussel smussel och hemlighetsmakeri. Hehe!

Och jösses, har ju andra intressanta saker som jag också kan börja spåna på… Det tar aldrig slut det här, haha.

Så en sån dag. Fylld av spänning, förväntan och lust att göra och skapa. Yes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s