Host

Har byggt upp en hostförkylning sedan fredag. Nu börjar den kännas riktigt tung. Har tagit det väldigt lugnt, inte varit ute alls, förutom i morse då jag förde ungarna till skolan. Man får hoppas att den går över snabbt. Fast just nu känns detta som en seg och långsam sort.

Det nya spelprojektet rör på sig. En kodare har hittats, och nu är vi fyra personer. Och det kommer kanske mer. Spännande! Vi kommer att söka till Boost Turku Start Up Journey, som är en sorts tävling och företagarkurs i ett. Så om vi kommer in där så kommer det att bli fart på det hela… Vi får se hur det går! Spelet ska göras med eller utan startup-kursen.

Jag blev lite nervös plötsligt igår. Är jag helt tokig som bara kastar mig in en ny grej så här? Känner inte ens någon av de andra. Men hen som startat det hela brinner verkligen för att få färdigt ett spel och få det till försäljning, och det vill jag verkligen också vara med på, så varför tveka? Det är lite som den där speldesignkursen jag var på i våras, när grupper skulle bildas och jag inte kände en endaste själ där. När första bästa grupp sa: vi behöver en grafiker, så räckte jag bara upp handen och sa ”JAG!”. Det är så nu också. Bara att räcka upp handen och säga ”Jag kan”.

Det är dessutom inte så plötsligt. Har suttit och lurat i startgroparna i flera år nu känns det som. Nu kommer en chans och jag ska vara med.

Nu ska jag fortsätta vara lite sjukledig. Underlig känsla när vi plötsligt är två vuxna hemma med bebis. Man kan ju ta det lite lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s