Val

Så, jag har röstat. Vi passade på att gå en promenad, hela familjen. Det har vi inte gjort på länge. Pga sjukdomarna. Men baby mår igen bättre. Det ser ljust ut. Hur det ser ut med det finska valresultatet vågar jag inte riktigt tänka på.

Sen tog jag en timme skrivtid. Redigerade ”färdigt” ett varv. Tempusändringarna främst, bort med lite upprepningar också. Nu har jag kvar att a) skriva om 6-7 scener ur en annan figurs perspektiv b) förbättra språk och gestaltning och försöka lyfta fram det tema jag vill fokusera på. Så det är två varv till som behövs tror jag. Sen ska jag skicka vidare texten igen.

Så om man tar perspektivbytena först då. Ett kapitel i taget. Små delmål är det som gäller när man bara har små stunder skrivtid här och där… Men det blir inte mer redigering i dag, för D som är journalist jobbar när det är vakvaka i kväll.

Fast jag får väl fira att jag fått det där första varvet färdigt nu då!

Måste också säga att jag verkligen gillar slutet på min text. Klimax och slutet. Jag gillar mitt manus just nu (förstås, när jag just blev klar med ett litet delmål, så typiskt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s