Grafisk roman

Kom på i bilen i dag att manuset jag jobbar på skulle vara ganska fantastiskt som en grafisk roman. Har berättelsen mycket klar för mig visuellt. Det är ju en skrivteknik för mig, att se allt som en film. Men förstås också känna hur det är att vara i huvudkaraktärernas kroppar, vilket inte bara är visuellt förstås.

Så oberoende om manuset blir bok eller inte, så tänker jag försöka mig på att göra en serie av den. Funderar på crowdfunding, att man skulle publicera en scen åt gången (elektroniskt som pdf-filer tänkte jag) när man fått tillräckligt med backare för ritjobbet. För det är i princip omöjligt tidsmässigt att rita en grafisk roman utan nån form av finansiering. Extremt tidskrävande jobb.

Nå, vi ska se hur det blir! Jag är så inne i manuset nu att det är igen svårt att tänka på annat. Fast samtidigt väntag jag på olika besked om ansökningar av olika slag, så man svävar lite i osäkerhetslimbo här igen.

Och i morgon ska jag på ett spännande inträdesprov. Men är mer nervös för att baby ska vars en hel dag med sina morföräldrar. Vi ska träna lite på bilstolar, blöjor och burkmat i dag…

2 thoughts on “Grafisk roman

    • Wohoo! Om det blir, blir det på höstsidan! Men räknade ut att ifall man får 300 personer att betala 5 euro så blir det som ett månadsstipendium. Känns inte omöjligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s