Inträdesförhör

Har lunchpaus just nu, men är mitt i ett inträdesförhör till en designrelaterad påbyggnadsutbildning. Och har haft superroligt! Vem hade trott det? Eller, jag anade väl att jag skulle gilla utbildningen, hade ju inte sökt annars, men att ha roligt på ett inträdesförhör hade jag inte väntat mig… Tydligen är jag på rätt ställe. Hoppas jag kommer in nu bara! Har en individuell designuppgift att göra ännu på eftermiddagen, och sen blir det att åka hem och ha en fantastisk helg med trevliga gäster och teater. Baby har tydligen klarat sig fint, sovit mest, hah.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s