Goda nyheter

Mitt spelmakarteam kom med i Boost Turku Startup Journey! 11 av 38 team kom med. Det innebär tre veckosluts-”boot camps” där man får lära sig om företagande och man får mentorering när man jobbar med sin idé. Man får väl också tillgång till deras mötesutrymmen osv. Och det bästa teamet vinner ett penningpris. Nåh, huvudsaken för mig och för alla i vårt team är att det blir ett färdigt säljbart spel. Så nu är det igång! Woop!

Jag och baby A var nyss på möte med teamet i ict-huset. Träffade hela gruppen nu. Alla är ju supertrevliga. Vår programmerare lät A peta på ett tangentbord t.ex. Och hon var inte ett dugg rädd för nån av dem trots att hon just nu är superblyg för främmande. Ett bra tecken, visst?

Spännande tider. På onsdag får jag veta om en annan sak jag sökt in till. En lite kortare kurs, men som jag tyckte att passade perfekt för mig. Ska berätta mer sen om jag kommer in på den grejen. Hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s