Deklaration, rekommendation, möten

Fick båda dessa saker överstökade nu på förmiddagen. Rekommendationen var den första jag skrivit. En person behövde till en ansökan och jag var i den positionen att jag kunde skriva en. Hoppas den kommer till nytta. Det var helt roligt att tänka på alla olika sätt man kan beskriva de goda sidorna hos någon annan (än en själv som omväxling). Jag är själv hemskt dålig på att be om rekommendationer av andra. Borde bli bättre på det helt klart, men har så svårt att be om hjälp i allmänhet. Men nu vet jag ju hur det känns att vara den som kan hjälpa! Det är inte så illa. Förutom att det tar en liten stund att formulera sig förstås. Men tänker att det är bra karma. Och det är trevligt att kunna vara till nytta för någon annan.

Och deklaration. Det gick enkelt över nätet den här gången. Försöker få avdrag på kostnaderna för Creative Cloud och en del facklitteratur, och sedan behövde jag anmäla att jag fått lite skattefria stipendier, som alltså inte ens kommer nära gränsen för när de blir skattebelagda. Hoppas jag inte gjorde något fel… det kändes lite för enkelt.

Annars blir det att hälsa på min mommo i dag, tillsammans med min mamma och ungarna. Morsdag och så.

Får se om jag lyckas jobba något mer sen. På kvällen kanske. Borde digitalisera skisser på huvudfiguren i spelet som jag gör med mitt startup-team. Har superbra feeling gällande teamet! Hade möte igen på fredag förmiddag, och A sov som tur i vagnen. Och de andra är så trevliga! Kan riktigt bra tänka mig att starta företag med dem. Och att sitta och planera spel tillsammans: så roligt. Trots att det handlar om att lösa problem, fila på små detaljer, fatta beslut. Men det bästa är att alla verkar lika målinriktade! Det lovar gott…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s