Schemalagd sommar

Eller schemabelagd, superplanerad… Enda sättet att få sommaren att funka är planering. Fick info från startup journey, schema och en guide, och det känns bra att ha bättre koll på vad det går ut på, men samtidigt känns det pirrigt. Det är mycket program. Vi ska få färdigt en demo på 10 veckor och dessutom ha en bra företagsplan. Det kommer att bli väldigt mycket jobb, men förväntar mig att få både massor av nyttiga lärdomar och nya kontakter.

Men ifall det ska funka måste vi få tidtabellerna hemma att funka också. Försöker låta bli att oroa mig för det. Vi har nog alla möjligheter att lyckas. Och tänker att varje gång det är jag som är med ungarna ska jag se till att inte tänka på jobb utan ha semester med dem. Och sen när jag har tid att jobba gör jag inget annat än det.

Men det betyder också att jag måste prioritera bort en hel del annat dessa tio veckor. Typ allt socialt liv, fb, bloggen, föreningar, skriva, rita (men ritar ju till spelet), tar absolut inga ny frilansjobb. Vi får se hur mycket som får vika undan. Huh, spänningen stiger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s