Uppdateringar

Så här kommer det vara nu i sommar: uppdaterar med långa ojämna mellanrum om allt som jag gör. Det mesta är skoj men förstås också jobb. Det är tungt att ha så mycket på gång. All ledig tid går till att vara med ungarna. Sorry bloggen.

Hann inte skriva ett reflekterande inlägg om att baby fyllde ett år i lördags. Gjorde en tårta och den åts upp. Vi hade ett ljus. Tog fina foton. W hade skolavslutning före tårtan. Fin dag. Fast de äldre ungarna också har bråkat mer. Sommargnabbet inleddes.

På söndag körde jag och ungarna till mina föräldrar, för de fick vara barnvakt på måndag och tisdag när jag var på skolning i Helsingfors. Nu har jag ett diplom på att jag får föreläsa i skolor om positiv spelkultur! Det var ett par mycket intensiva dagar och jag var så snurrig i huvudet av alla funderingar att jag sov exceptionellt illa natten mellan tisdag och onsdag. Så gårdagen var lite av en trött kamp. Köra tillbaka till Åbo. Och W skulle på kalas. Det värsta med trötthet är att man ofta blir lättare stressad eller nedstämd då. Bara att ta vilotid och skjuta undan alla jobbtankar (fast lättare sagt än gjort). (Och se nya GoT-avsnittet)

Men så hände ändå otroligt roliga saker igår också! Hade ett möte med en ny kontakt medan W var på kalas, och är nu med i ett superintressant projekt som börjar senare på hösten! Det är något som kombinerar allt jag kan och vill göra: skrivande, illustration och spel, och dessutom ett stort mått samhällsnytta. Spännande grejer!

Och som pricken på moset, eeh… Alltså: fick veta att jag kommit in på den där mastersutbildningen som jag var på inträdesförhör till! Fantastiskt! Det var så trevligt folk där på inträdesprovet att jag känner på mig att det kommer bli en strålande grupp att studera ihop med nästa år! Det är alltså deltidsstudier, med närträffar fredagar-lördagar varannan vecka. Lite bävar man ju inför arbetsmängden, men utbildningen är ju till för att utveckla det arbete jag redan gör, så ser det som en bra möjlighet främst.

Så att sånt. Medan jag skrev det här på mobilen rev baby ut allt innehåll ur alla väskor hon hittade så nu är det dags att plocka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s