Bävan

Väntar nu med bävan på att startup journey ska börja på fredag. Har ingen aning vad jag ska vänta mig. Insåg i varje fall att ifall jag ska hinna med tidtabellen som vår project manager har gjort (mycket bra plan, men sträng) måste jag ta varje chans jag kan att göra spelgubbar. Min roll kommer förresten att vara att göra 10 färdiga spelfigurer och animera dem. Det låter inte som mycket, men det är nog ett himla filande på pixlar på varje figur innan de är bra. Och animation innebär många versioner av varje gubbe i olika ställningar och perspektiv. Ja och eftersom jag ska vara på Åland några dagar i slutet av juni (Archipelacon närmar sig!) och en vecka på en stuga i juli, måste jag ju jobba runt dessa resor för att inte bli efter i tidtabellen…

Så igår kväll ”pixlade” jag och sonen. Han har hittat på ett ord för att göra pixelfigurer. Han är väldigt inspirerad av spelprojektet, och har faktiskt redan hjälpt mig med skisser och idéer. Känns ju bra att kunna kombinera jobb och familj också på det sättet!

Nåja. Jag lyckades nyss boka flygbiljetter till en trevlig händelse närmare slutet av sommaren, och känner mig nu oerhört vuxen. Jag flyger inte särskilt ofta…

Är förresten förvånad att texten jag skrev igår fick så många gillningar och kommentarer! Väntade mig inte alls det. Kanske det inte bara är jag som kämpar med att byta jobb och hitta rätt väg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s