Nervöst

I morgon börjar startup journey med ett tre dagars ”boot camp” på en lägergård nära Nådendal. Man får sova över där, men jag kommer att åka hem till natten, pga baby. Ifall bilen håller ihop det vill säga. Den har fått nåt fel i systemen och stannar mitt i körningen. Det har hänt 3 gånger åt mig nu. Efter första gången hade vi den i verkstaden, och tändspolar byttes ut. Men nu hände det på måndag och i dag igen. Och hinner inte föra in den på reparation, för boot campet börjar kl 12 i morgon.

Bilen funkar utan problem sen när man startar om motorn. Men men… Tänk om inte motorn startar igen?! Sen sitter man där ute i den nådendalska skärgården. Och hur dyrt blir det att ta sig hem då? Usch. Det är detta jag är mest nervös över. Ska bilen hålla ihop?

Sen har jag ju ingen aning om vad som väntar i boot camp, annat än att jag vet att vi ska lära oss mer om att hålla en bra pitch. Och att våra företagsidéer kommer att kritiseras och synas i sömmarna.

Men jag är alltså mest orolig över om jag ska lyckas köra dit av och an tre gånger under helgen.

Nåväl. Ifall det skiter sig pga bilen så… så blir det så.

Håll tummarna.

One thought on “Nervöst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s