Okej nu tar jag två dagar semester woo!

Äntligen känner jag mig avslappnad igen. Har varit så upp i varv sedan startup journey började förra veckan att jag haft svårt att sova och tankarna har rusat omkring som eee.. expresståg i huvudet. Men hade nyss, för första gången ever, en pitch på 2 minuter åt en publik och åt en coach som sedan gav kritik direkt, och nu är det gjort och jag har den där tgif-känslan nu! Har inte haft det på länge! Men nu har jag den och det är inte ens fredag. Men tar alltså två dagar totalledigt nu, och firar midsommar med kompisar (med barn). Så galet skönt med lite paus för har slitit som en liten … ee… bäver (de jobbar ju hårt va?) and I’m all out of metaphors. Pitchen gick bra, glömde inte något viktigt, fick inte blackout, skämtade lite lagom, men tiden räckte inte till sista meningen och tack för att ni lyssnade. Mindre svammel nästa gång alltså. Vi hörs! Trevlig midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s