Inte långt kvar

Inte långt kvar till allt möjligt!

Men minst kvar är det till Archipelacon som börjar om två dagar! Fick veta att min piratbild fanns med i Nya Åland i dag. I mycket eminent sällskap:

10672260_10153891903359989_2683024341544776402_n

Där nere till höger är min blåhåriga fara. Här finns mer om konstutställningen.

Det är med lite blandade känslor nog som jag kommer till Archipelacon. Det blir första gången jag är borta över natten från lilla A, och är rätt nervös över hur hon ska klara sig. Så klart klarar hon sig bra (precis som mina två äldre barn som jag har varit borta ifrån 3-4 nätter när de var i ettårsåldern), men de senaste veckorna är det bara jag som fått henne att somna om på natten, så hennes far får det nog inte så enkelt. Men sen kan det ju också hända att det inte blir några problem alls. Kanske vi till och med har en baby som sover bättre efter denna ”sömnskola”? Men man kan inte få allt. När jag är med henne kan jag inte jobba och gå på con, men när jag inte är med henne saknar jag henne. Kan inte ha henne med och vara på con och hålla föredrag, så det är bara att släppa taget och acceptera. Det är nog också bara bra att vi byter roller lite här hemma också, med tanke på att det är jag som varit hemma mest.

Och man får ju erkänna att visst kommer det också att vara otroligt skönt att bara vistas med vuxna (som dessutom har samma passioner som jag) i fyra dagar. Inga blöjbyten. Får sova ostörd på natten. Får läsa en morgontidning och äta utan att stressa och hålla koll på någon annan. Behöver inte panikduscha. Får gå på toa ensam. Hahaha. Men så är det ju.

Nåja. Det slog mig att det inte är långt kvar till en massa annat spännande också. En dryg månad tills jag har ett eget arbetsrum och tills baby A börjar dagis. Och två månader tills vår spelprototyp ska vara klar. Bara drygt två månader tills jag börjar med nya studier. Och hela hösten är fullspäckad med drömjobb. Jag klagar inte! (trots att det är mycket, men bara man sover och äter och gör lite yoga emellanåt blir det nog bara bra).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s