Postconvardag

Jag har varit en mycket oduktig bloggare under helgen. Men har varit så social, så det har liksom inte funnits energi över till nätet. Archipelacon var förstås väldigt roligt och spännande och intressant. Det bästa är ju möten med människor och diskussioner. Igår nollställde jag mig ganska effektivt på båten. Var fullständigt oinspirerad av allt i några timmar och bara stirrade på karaokesångare och heltäckningsmattor, men mot slutet av de fem timmarna från Åland började saker och ting röra på sig i hjärnan igen. Familjen kommer först i dag så jag hade huset för mig själv igår kväll. Jobbade lite på spelgubbarna. Såg på de två första avsnitten av Sense8 och åt pasta. Det kändes lite skrämmande att gå och lägga sig ensam, när man oftast är van vid att det är fyra andra personer i huset. I dag blir det en föreläsning om att leda företag, så jag ska strax springa till bussen. Sen är det att vänta på familjen som kör hitåt.

Har varit utan min baby i fem dagar. Tänker vara fastklistrad i henne hela kvällen i dag tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s