Känslor all over the place som det heter

Pust.

Pust.

Varit på min gamla bästis bröllop över helgen i Sverige. Flög till Köpenhamn, eftersom bröllopet var utanför Malmö. Helt fantastiskt fint ordnat. Och att träffa gamla kompisar och bekanta man inte sett på 15 år. Träffa nya spännande människor. Prata. Dansa. Njuta av den fina känslan. Gråta med 15 minuters mellanrum.

Sedan ett försenat plan och planes, trains and automobiles (and buses).

Kom hem till Åbo halvtolv på söndag. Sen hade vi besök från dagis på måndag morgon, och i dag förde jag lilla A till dagis så att hon fick leka på deras gård mellan halvtio och halvelva. Hon var blyg först, sedan lekte hon glatt. Sedan föll hon och slog sig lite. Och gråten blev liksom kvar sedan. När vår timme började närma sig sitt slut var hon helt utmattad. Jag också. Det är varmt i dag. Och kanske det här är lite tungt ändå, trots att jag längtat efter det.

Det är svårt att få plats med jobb i allt detta. Men Boostresan fortsätter, även om jag inte kommer att kunna delta på något annat än pitchandet denna vecka. Men det känns så avlägset med detta projekt helt plötsligt. Har nog varit väldigt avkopplad från jobbet på helgen ändå. Och det går mycket energi till dagisinskolningen. Man får te det en stund i taget.

Men nu har jag lite tid vid datorn, och ska fortsätta animera. Deadline 20.8 hägrar.

2 thoughts on “Känslor all over the place som det heter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s