En lördag

  • Är smått förkyld. Nyser och är öm i svalget och näsan började rinna i dag på morgonen. Men det är en mild variant av flunssa detta, så förhoppningsvis går det över snabbt. Så har det varit för resten av familjen.
  • Har fakturerat. Det är så himla kul och enkelt att göra det via en firma. Jag vill aldrig starta eget företag, så känns det just nu i varje fall (och gör jag det så ska allt pappersarbete outsourcas, jag har bara inte nerverna och tiden för det)… Måste ringa skatteverket och fråga hur en privatperson ska göra om hen vill sälja konstverk och betala skatt. För försäljning av produkter funkar inte via Eezy. Det är det enda som jag än så länge inte listat ut hur jag kan göra utan företag.
  • Har dammsugit huset och är lycklig över att stora A faktiskt städade bort hälften av leksakerna i sitt rum, utan att bli sur och flippa ut. Hon hatar att städa annars. Blir arg bara man andas ordet ”plocka”.
  • Hann dricka kaffe och läsa tidningen i lugn och ro för lilla A är ute på promenad med sin papp.
  • Borde göra två spritesheets till i dag. Och sedan animera sittande och gående. Två zombier och tre kinesiska demoner kvar. Det får rinna över till i morgon förstås.
  • Borde lägga böcker och tidningar i mitt arbetsrum i plastpåsar. Imorgon ska jag flytta ett ytskrap av mina material till arbetsrummet. Och datorn och ritplattan. Insåg igår kväll att jag är livrädd för att flytta datorn, för tänk om den slutar fungera då? Hur ska jag flytta den utan att den skadas? iMac är lite stor och bökig och är ju mest en enorm ömtålig skärm… Sen vet jag inte om jag kommer år wifi:n i arbetsrummet en söndag, om jag behöver lösenord, eller om det kan vänta till tisdag (måndag är jag hemma med ungarna som inte börjat skolan än). Livet består av att acceptera osäkerhet och att man inte har någon kontroll.
  • Jag har ingen aning om var skolbarnens skolsaker är. Penaler? No clue. Orka leta… Skolan börjar på tisdag. Ser på fb att folk är ivriga och handlar saker till barnen. Själv hinner jag inte tänka på det, och ungarna har inte brytt sig. De har saker från förra året som tur. Det här är verkligen inte bra tajming med startupjourney. Skolstart och demodag bara ett par dagar emellan. Överhuvudtaget har det varit mycket svårt att anpassa sig till tidtabellerna där, men som tur är vi ju ett team, så jag har kunnat vara borta mycket. Jag ska skriva ett kritiskt inlägg om det lite senare.
  • Nu ska jag skriva ett blogginlägg om Team Beelze till Boosts blogg.

Tack och hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s