Tuff vecka

Det blev inte av att flytta datorn till arbetsrummet igår. Var för förkyld, och rädd för att inte få igång jobbet där. Så flyttar istället efter Demo Day, dvs. på fredag.

På fredag förväntar jag mig förresten att vara extremt lättad. Då är Startup Journey slut, och man vet vem som vann (för det är alltså en tävling). På Demo Day väljs tre vinnare: hela tävlingens vinnare (som alltså får 10000 euro för att utveckla sitt företag), bästa pitch och publikens favorit. Det är alltså jag som pitchar… Så jag är nervös och upp i varv redan nu. Magen är lite upp och ner. Vaknade med ont i nacken efter gårdagens animationsspurt. Kan bero på att jag lyfte lilla A över huvudet också, för att det var skoj. Men det känns nästan mest som träningsvärk, så hoppas det hålls så, och inte blir nån slags nackspärr.

Ja, så påminn mig om att 10 veckor långa tävlingar är något jag ska göra extremt sällan.

Men samtidigt är det mycket som känns roligt. Alla i teamet jobbar på för att vi ska ha en så bra Demo Day som möjligt. Idéer finns det gott om. Jag har arbetstid igen från och med imorgon då ungarna börjar skolan, så att jag kan gå omkring och repetera pitchen. Den ska sitta framlänges och baklänges i huvudet, utantill. Jag har inte hunnit öva nu under helgen, men igår körde jag den genom huvudet, och kom ihåg ganska mycket redan utan övning. Men är man nervös sen på torsdag så är det viktigt att ha texten ordentligt inövad.

Oh well. Nu ska jag animera den sista gubben som jag inte klarade av att fixa igår. Sen är det bara att fortsätta beta av to do-listan. Och försöka att slappna av, för min mage gillar inte att vara nervös.

2 thoughts on “Tuff vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s