Ett eget rum

Jag har det.

Just nu i varje fall. Och får väl kämpa med klor och huggtänder för att behålla det längre än detta år.

Sitter nu i Labra i Tvålfabriken och har fått igång datorn, flyttat runt två skrivbord, dammsugit, ordnat en del av mina papper och penslar någorlunda prydligt. Och nu då? Stirrade på mitt planeringsdokument som jag har på datorn. Kunde stryka bort StartupJourney, och titta på vad som ska göras härnäst.

Hade ju tänkt ha lite semester denna vecka, men har istället tre möten, och resten av tiden lägger jag på att bygga mig ett bo här i Labra. Vad behöver jag för att kunna jobba här? Var äter man lunch? Vilka böcker ska jag släpa hit nu direkt?

Och jag ska nosa på mitt manus. Ska söka fram rätt version och se var jag slutade redigera. Får säkert läsa om allt, och läsa kommentarer som jag fått på nytt. Men denna vecka ska jag inte stressa utan lustfyllt sjunka in i mina olika projekt. Den här veckan finns inga deadlines, nu finns bara oceaner av tid (vi kan låtsas OK? Jag är ju gammal lajvare).

auguststudio2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s