Känns som flyt!

I dag var jag i Helsingfors på lunchmöte (tack vare Onnibus kostade resan verkligen inte mycket), och gick igenom detaljerna till ett fantastiskt roligt illustrationsjobb som kommer att uppta min vinter! Och att jag dessutom får jobba med en mycket trevlig och organiserad person som redaktör är ju stort bonus.

Ni får följa mig på instagram och facebook så börjar det säkert sippra ut processbilder så småningom. Hehheh.

Sen fick jag svar på lite arbetsprover jag skickade ut i torsdags. Jobbet gällde en serie dekaler till en app. De skulle inte behöva dem riktigt ännu, och fick veta att de återkommer under vintern. Tolkar det försiktigt positivt.

Var nyss på IGDAs möte i centrum och hörde en paneldebatt om spelbranschens framtid i Åbo. En del intressant att bita i fick jag där. Nu under året har jag börjat få rätt bra koll på läget här, och man kan ju säga att det är som med allt annat kreativt jobb: bäst att vara försiktigt optimistisk realist. Dvs. farligt att bygga upp illusioner eller stora förväntningar, men inte kommer man heller någon vart om man förlorar hoppet och inte vågar ta risker. Ska skriva mer om detta senare, men nu är det läggdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s