Ivern

Igår rusade jag upp för trapporna till mitt arbetsrum och kastade mig över mina projekt. Målade blommor, fast jag hade tänkt rita björnar (men ritade också lite björnskisser, de blev bara inte färdiga och användbara).

Gjorde en spelfigur, ändrade hennes hudfärg (hon är en rymdvarelse, nu lila), och började spjälka upp hennes kroppsdelar så att animatören kan börja animera henne. Är inte riktigt klar ännu. Hon behöver putsas lite mer, och få snyggare skuggor. Sen behövs versioner av henne från profil och bakifrån.

Var på ett nytt tryckeri igår också, som jag fått tips om, och diskuterade hur vi ska få mina bläckmålningar att bli möjligast bra. Ska göra en begränsad serie högkvalitetstryck, och dessa ska sedan säljas på en speciell plats. Mera info kommer senare! Men har en så bra känsla nu över bemötandet där. De var lika ivriga som jag över att göra snygga grejer!

I dag ska jag på ett möte och diskutera ett jobb till våren. Avslöjar också mer om det senare…

Sorry så hemlighetsfullt.

Och massor av roliga nyheter för goda vänner och kollegor igår och alldeles nyss! Om ni läser här, vet ni vilka ni är (ööh blev lite konstig mening). Jag är så glad för er skull!

One thought on “Ivern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s