Fix fix

Hinner med en liten text här, innan jag åker vidare.

Det här med företagande är intressant, allt hänger på en själv. Man skapar sina egna upp- och nedgångar, ungefär. Lite mindre beror på vad andra råkar erbjuda mig, och lite mer beror på vad jag själv tar för mig. Men så klart är man ännu beroende av att få ”kunder”, dvs. det som förut var arbetsgivare är nu mina kunder. Hah.

Ja, och det är en del blanketter och möten och webbfix som jag gör hela tiden. En liten sak som måste ordnas innan en annan, så att man sen kan börja köra på ordentligt. Till exempel kan jag inte lägga ut mina tryck i Holvi innan jag matat in all min företagsinfo där, och då måste jag förstås vänta på svar från andra osv.

Men det rullar på, det rör sig. Jag känner mig väldigt hoppfull, trots att hela november kändes som ett mörkt hål som jag aldrig kom upp ur. Motgångar, motgångar. Tvivel. Panik. Trots att jag fått mer ”nej” än någonsin så ser jag bara massor av nya möjligheter dyka upp, en efter en. Så många att jag inte hinner med ens. Så ifall jag får tio nej och sedan ett ja, så är det ändå framsteg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s