Slasktrött

Hej! Har skottat slask nyss. Och ettåringen var vaken mellan halvtre och fyra på natten och somnade inte om.

Vi tänkte i bilen på väg till skolan och dagis att det skulle vara skönt att bo i något slaskfritt land. Typ Kalifornien (inte ett land, jag vet), men då tänker jag att där är det ju farligt för snart kommer The Big One. Lite slask är ju inget i jämförelse med att glida ut i Stilla Havet på en kontinentalplatta.

Tänkte också i morse att nu skulle jag kunna blogga ett ”jag är trött”-inlägg, och hur ovanligt det är att jag orkar skriva att jag är trött på sociala medier nuförtiden – för att det är så vanligt. Skulle ju få skriva det varje dag nästan, beroende på tidpunkt (morgon och kväll är värst, dagtid kan också vara svårt). Tråkigt. Tänker att jag är van vid att vara konstant trött, eller är jag på något vis härdad, eller speciellt lämpad för det? Varför klarar jag det ändå på något vis? Så oroar man sig för att det står i artiklar på nätet att SÖMN är väldigt viktigt, och att man blir sjuk om man inte sover tillräckligt. Jahaja. Här har vi ju haft små barn sedan år 2005.

Kunde ju ta en tupplur i dag för jobbar hemma igen (tog mitt pick och pack hit till hemmakontoret förra veckan eftersom vi har flunssamaraton, och då kan jag jobba på kvällar och helger och när barn sover). Men jag har svårt att sova mitt på dagen. För att jag hinner inte.

Okej. Nu ska jag duscha och sedan ska jag fundera på typografi och peta i InDesign. Och rita ett fint skepp med blyertspenna. Ska också peta i Photoshop. Roliga grejer. Men önskar att jag inte var så trött. Och att livet inte var så inrutat och minutjusterat.

Stirrar på skärmen en stund till bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s