Tillbaka från underjorden

Fyra dagar med vinterkräksjuka då alla i familjen drabbades en efter en.

”Kul”.

Jag missade typ allt. Måste avboka en seriekursgång. Måste avboka mitt deltagande i Global Game Jam. Måste boka om Trollflöjten-biljetten (jag recenserar Åbo Svenska Teater-föreställningar åt Västra Nyland) till onsdag. Just precis när nattens drottning sjöng satt jag på toa och hade kramper. Men på lördag kväll kl 22 började jag faktiskt känna mig bättre redan, så 12 timmar tog min magsjuka (om man räknar med det värsta… vissa symptom höll på ännu något dygn till).

Som kontrast har jag haft en skön dag i dag! Jobbade hemma ännu för att ta det lite lugnt. Har fixat till det som saknades på seriekurs del 2. Har t.ex. bildgooglat Timo Soini och Lenita Airisto (bra fejs för karikatyrträning). Sen blev jag fotograferad till en artikel. En konstvetenskaplig analys av senaste Star Wars-filmen var mitt bidrag. Det var faktiskt väldigt kul… en bild med lite rekvisita… Ska se om jag får tag på artikeln och bilden sen. En mycket nördig bild, haha.

Och det var tur att jag var hemma idag, för fick min leverans av Queal-pulver direkt hem via posten! Jag har sålt detta som ”framtidsmat” här hemma. Jag orkar ärligt talat inte tänka på vad jag ska äta när jag jobbar ensam och bara behöver tanka näring till lunch, så har tänkt att detta ska ersätta de där nudelpåsarna och pastaportionerna som jag annars häller i mig. Och åt jordgubbssmakande Queal till lunch i dag. Orkade inte hela satsen, och är fortfarande väldigt mätt 2,5 timmar senare… Det smakade helt OK, men inte någon smakfest precis. Som havremjölk med lite extra fiber och essens och… något annat…

Sorry det här var kanske världens sämsta reklam för det här pulvret! Magsjuka i samma blogginlägg! Haha. Förlåt. Ingen har betalat för det jag lovar. Men alltså, detta satt nog riktigt bra i magen så här när man återhämtar sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s