Snart helg

Puh vilken vecka. Igår jobbade jag från c. 8.30 till 21. Kan inte hjälpas när jag hade jobb att göra på morgonen, och sedan seriekursen på kvällen. Hade bara paus mellan 16.30 och 18 men då kördes ungar och åts snabb middag.

Men det roliga var ju att talterapiappen fick pris på ICT ShowRoom. Alla var väldigt glada och entusiastiska att fortsätta jobba. Mitt deltidsjobb har också gått bra. Igår fick jag faktiskt mer jobberbjudanden, men nu fick jag lov att tacka nej till ett projekt, för det finns helt enkelt inte tid och resurser för det. Lyxproblem.

Jag har också väntat med stigande irritation på om Center för konstfrämjande inte ska meddela om sina stipendier snart. I månadsskiftet februari-mars har det sagts, men det tycker jag redan har gått faktiskt. Inte för att oddsen att min ansökan ska beviljas är särskilt höga, men vill veta så att jag kan planera vidare. Det värsta med dessa ansökningar är osäkerheten. Har jobbat på projektet lite ändå, för har haft inspiration, men skulle det dessutom få finansiering så vore ju det toppen.

Och det är inte det enda stipendiet jag väntar på besked om.

Nåja, trevligt veckoslut. Jag ska vila så mycket som möjligt, för känner små små flunssasymptom i halsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s